Фабрика Ravema Fruct e създадена през 2015 година. Производствената ни база се намира в град Нови Пазар, а търговският ни офис е в град Варна.

Ние произвеждаме зеленчукови и плодови консерви, готови зеленчукови ястия, и замразени плодове и зеленчуци. Асортиментът ни включва над 40 консервирани продукта, произведени по оригинални български рецепти и над 10 IQF замразени подове и зеленчуци. Непрекъснато се стремим да разработваме нови продукти за своите клиенти.

При производство на нашата гама не използваме ГМО съставки, консерванти, стабилизатори, изкуствени оцветители и аромати, емулгатори или други вредни химични вещества. Работим единствено с местни български производители, които се намират в близост до фабриката - на не повече от 30 км. Част от суровините отглеждаме в собствени насаждения, включващи 60 дка модерен оранжериен комплекс и открити площи. Всички те са разположени в съседство с производствените мощности.

Фабрика Ravema Fruct е сертифицирана по системата за управление на качеството и безопасността на храните – БДС EN ISO9001:2008 и EN ISO22000:2005. Сертифицирани сме по HACCP, BRC и FDA.

Можем да произведем всичко по рецепта на клиента. Ако търсите добър партньор, който да произведе качествен продукт на конкурентна цена, не се колебайте да се свържете с нас. Изпратете ни рецепта и спецификация на продукта, от който се интересувате. Ние ще ви направим мостри и ще ви ги изпратим за одобрение. Можем да произведем асортиментите в различни разфасовки, в зависимост от нуждите на нашите клиенти.

Ние работим със своята марка Ravema Fruct, но и с марка на клиента (Private label). По-голямата част от продукцията ни е предназначена за износ. Основните ни външни пазари са в Европейския съюз, САЩ, Русия и други страни. С желание и грижа търсим нови партньорства и бизнес контакти.

 

Имате ли въпроси ?

Тук сме за да помогнем.

Контакти